Oldal frissítése

Vélemények: 27" ASUS ProArt Display PA278CGV

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 27" ASUS ProArt Display PA278CGV témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 27" ASUS ProArt Display PA278CGV termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 27" ASUS ProArt Display PA278CGV megvásárlása után te is írsz értékelést.
27" ASUS ProArt Display PA278CGV - LCD monitor
27" ASUS ProArt Display PA278CGV
Kérés esetén megrendeljük
186 690 Ft
Kosárba
Peter, Brnoflag
Értékelve: 2024. 05. 25., változat: 27" ASUS ProArt Display PA278CGV
Hitelesített vásárlás
Gondolkoztam azon is, hogy veszek egy olcsóbb monitort, de állandóan kellemetlen érzés volt a szememben. Ezért úgy döntöttem, hogy többet fektetek be, mert sokat nézegetem, és abszolút meg vagyok elégedve ezzel a döntéssel, nagyon kellemes nézni, és nagyon szélesek a szögek, amelyek alatt a kép látható.
Nagyszerű kép
Beállítása nagyon egyszerű – a gomboknak ott van értelme, ahol vannak, és a beállítások intuitív módon változnak
Beállítási lehetőség sRGB, AbobeRGB, DP3,. sok színprofil előre be van állítva
USB-C, amely a képet is továbbítja és a laptopot is tölti - laptoppal való munkavégzéskor remekül kíméli a kábelt - ez a kábel még a csomagban is megtalálható
144 Hz – munka utáni játékhoz is kiváló
A dizájn minősége, nehezebb az alapja, de ezt pozitívan értékelem, mert nagyon stabilnak tűnik és általában kellemesek az anyagok. Még egy mérőt is belevéstek a monitor alsó szélébe.
Az sRGB módnál nem vagyok biztos a színminőségében, mert sokkal halványabb a többihez képest, és főleg ha nem lehet állítani a fényerőt. 50%-os fényerőt mutat, de valósághűen kicsit sötétebb, mint 50% bármely más módban
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15