Oldal frissítése

Vélemények: 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED megvásárlása után te is írsz értékelést.
26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED - LCD monitor
26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Raktáron 1 db
460 490 Ft
Kosárba
Jaroslav, Jilemniceflag
Értékelve: 2024. 05. 07., változat: 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Hitelesített vásárlás
A kép tényleg kiváló. A nagy kontrasztnak és a színtelítettségnek köszönhetően a játékok nagyon jól néznek ki. Ez leginkább azoknál a játékoknál észrevehető, amelyeket már régóta játszottál, és amelyekkel vizuálisan is összehasonlítható. Az IPS panelen látható kép olyan, mintha mosógépben mosták volna. Jelenleg az Alan Wake 2-vel játszom HDR-ben, és élvezem a látványt. A betűtípus olvashatósága sokat vitatott. Szerintem ez nem probléma ezzel a harmadik generációs QD-OLED-del. Az olvashatóság a közönséges irodai monitorok szintjén van. Alkalmi irodai munkára gond nélkül használható.
Átfogó kép - kontraszt, színtelítettség, válasz
Minőségi kivitelezés
Gazdag beállítási lehetőségek a menüben
3 év garancia
HDR
Felbontás 2560x1440
27” átlós
Ára
Más technológiáknál magasabb lehetséges energiafogyasztás
0 ×Jelentés
Vásárló, Szigetszentmiklósflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű kép
Villámgyors panel
Nagyon jó ergonomia
drága
0 ×Jelentés
Josef, Polevskoflag
Értékelve: 2024. 04. 25., változat: 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Hitelesített vásárlás
Erre a monitorra egy régi AOC FullHD TN panelről váltottam, így nem tudom teljesen "objektíven" értékelni a tulajdonságait. Ez a monitor természetesen gyakorlatilag minden szempontból sokkal jobb. A kép nem meglepő módon nagyon jó minőségű és színgazdag, de egy kicsit játszani kell a beállításokkal. A monitor bekapcsolása az ún. "Eco" mod, ami nem teljesen rossz, de még mindig ajánlom a "User" modra való váltást, amely egy kicsit szolidabb színekkel rendelkezik. Ha ez az első HDR-paneled, azt javaslom, hogy ne feledkezz meg a kezdeti kalibrálásról. A Windows Calibrator, amely az MS Store-ban kapható, jó szolgálatot tett nekem. A HDR önmagában is jelentősen javítja a képet a játékokban, és jó ötlet bekapcsolni az Auto-HDR-t a Windowsban, amely még a HDR-t nem natívan támogató játékokban is elég jól szimulálja a HDR-t. A monitor több módszerrel is megakadályozhatja a statikus képek beégését. Ezek azonban alapértelmezés szerint mind ki vannak kapcsolva (kivéve a "Pixel Shift" módot), így manuálisan kell bekapcsolni őket a menüben. Természetesen szégyen a magas ár és a monitor általános elérhetetlensége, de remélhetőleg ez a jövőben javulni fog.
Gyönyörű kép
Nagyszerű HDR
OLED Care 2.0
Nagyon alacsony válaszidő
Csatlakozók
Egyszerű menükezelés
Egyszerű összeszerelés
Nagyon alacsony elmosódott szöveg (az OLED panelek korábbi generációihoz képest)
3 év "beégési" garancia
Sajnos az európai ár
Pillanatnyi elérhetetlenség
0 ×Jelentés
Václav, Hazlovflag
Értékelve: 2024. 03. 23., változat: 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Hitelesített vásárlás
Nem vártam csodát a monitortól (igen, még ezzel az árcédulával sem), az OLED panelnek köszönhetően minden játékot erősen életre keltett. Én pedig épp azon voltam, hogy letegyem a játékomat.
Minőségi kép
A magas frekvencia erősen észrevehető
Kiváló HDR
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Jan, Trmiceflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Hitelesített vásárlás
A QD-OLED panel képminősége lélegzetelállító. Gyors válasz 360 Hz-es frekvenciával. Az OLED Care 2.0 jól kidolgozott. 3 év garancia az MSI-től üdvözlendő. A szöveg olvashatósága számomra jó szinten van az új generációs QD-OLED kijelzővel. Magamon sem vettem észre szemkárosodást, az előző OLED AOC monitorom zavart ebből a szempontból. Elégedett vagyok a monitorral, és mivel jön a következő firmware, minden újra jobb lesz. Ajánljuk
Gyönyörű kép
QD-OLED
360 Hz
Csatlakozók
0 ghosting
OLED Care 2.0
Minőségi kivitelezés
DisplayHDR True Black 400
Addig semmi.
Ár az EU-ban
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 02. 28., változat: 26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Hitelesített vásárlás
A monitor kiválóan bevált a mindennapi munkához és a játékélményekhez. A legszembetűnőbb tulajdonsága kétségtelenül a QD-OLED technológia, amely elképesztő színmélységet és kiváló kontrasztot biztosít a képnek. Amikor ezt a monitort választottam, nagyra értékeltem a sokoldalúságát és azt, hogy mind a munka, mind a szórakozás igényeit kielégíti. A nagy felbontás és a gyors frissítési sebesség ideális a játékhoz, míg a pontos színek és a széles betekintési szögek a grafikához és a multimédiához. A termék teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak, és a képminőséget tekintve túl is szárnyalta azokat. Összességében azonban a monitor kiváló választás azok számára, akik minőségi kijelzőt keresnek prémium vizuális élménnyel párosítva.
gyönyörű kép
QD-OLED
frissítési frekvencia
Ára
remélhetőleg semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15