Oldal frissítése

Vélemények: 25“ Zowie, BenQ XL2546K

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 25“ Zowie, BenQ XL2546K témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 25“ Zowie, BenQ XL2546K termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 25“ Zowie, BenQ XL2546K megvásárlása után te is írsz értékelést.
25“ Zowie, BenQ XL2546K - LCD monitor
25“ Zowie, BenQ XL2546K
Raktáron > 5 db
216 900 Ft
Kosárba
Dominik, Drahanyflag
Értékelve: 2024. 01. 25., változat: 25“ Zowie, BenQ XL2546K
Hitelesített vásárlás
Még mindig egy szuper megbízható monitor FPS játékokhoz. Vannak jobb alternatívák, de aki tényleg megy egy teljes PVP Gameplay monitor Én határozottan ajánlom. Színválaszték stb. elegendő még a játék és a filmnézés közötti váltakozáshoz is (Ha azonban elsősorban a neten szörfölsz vagy alkalmazásokban és asztali monitoron dolgozol, akkor másikat választanék). A kívánt beállítások beállítására szolgáló vezérlő csak a hab a tortán.
A 2024-es év kemény PVP fps játékok még mindig csúcson
Az oldalsó panelek szebb hátteret adnak
Lehetőség a kívánt pozícióban történő rögzítésre (szinte bármilyen irányba és szögben elforgatható)
Vezérlő a kedvenc beállítások azonnali váltásához
Minőség és formatervezés
Csomagolás és kábelezés (egyszerű és rövid használati utasítás képekkel)
Online szörfözéshez, videószerkesztéshez stb. nem megfelelő (de eléggé beállítható, hogy minden megfigyelhető legyen a határokon belül)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20