Oldal frissítése

Vélemények: 24.5" MSI G253PF

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 24.5" MSI G253PF témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 24.5" MSI G253PF termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 24.5" MSI G253PF megvásárlása után te is írsz értékelést.
24.5" MSI G253PF - LCD monitor
24.5" MSI G253PF
Megszűnt
Michal, Brodek u Přerovaflag
Értékelve: 2024. 01. 22., változat: 24.5" MSI G253PF
Hitelesített vásárlás
Röviden, több ilyen 360Hz-es panel is volt már itthon, Alienware, Acer. ezen az egyetlen, amit nem találtam véleményeket sehol, így nem figyeltem rá először, és ez volt a hiba, az összes többi volt a probléma, én karcoltam x napokig a színek, a világos jelenetekben túl világos, a sötétben túl sötét és egyéb kisebb-nagyobb problémák és "problémák", majd a kétségbeesés, hogy fogalmam sincs, milyen monitor vásárolni még mindig megrendeltem ezt az MSI, én kicsomagolni a dobozból, állítsa be az sRGB mód, állítsa be a fényerőt és voila. egy abszolút robbanás, hihetetlenül boldog vagyok ezzel a monitorral, miután a többiekkel annyi gondom volt. Egyébként igaz, hogy a 100fps itt egy ilyen monitoron simább, mint a normál 160hz-es monitorokon.
Szuper gyors
Szuper színek a dobozból
TOP vásárlás
semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15