Oldal frissítése

Vélemények: BOT Chytrá klika TTLock H21 černá

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) BOT Chytrá klika TTLock H21 černá témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) BOT Chytrá klika TTLock H21 černá termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) BOT Chytrá klika TTLock H21 černá megvásárlása után te is írsz értékelést.
BOT Chytrá klika TTLock H21 černá - Kilincs
BOT Chytrá klika TTLock H21 černá
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 05. 01., változat: BOT Chytrá klika TTLock H21 černá
Hitelesített vásárlás
Sokkal megbízhatóbbnak tűnik, mint Richter, aki 2,5 év után távozott.
Gyorsabb válaszadás
Több feloldási lehetőség
Kulcsbetéttel és kártyákkal a feloldáshoz
Szorosabb rögzítés az ajtón minden gumírozott hátlapon
Egy működő párosító alkalmazás
Jobb és gyorsabb ujjlenyomat-érzékelő
Eddig nagyon elégedett vagyok, de csak rövid ideig vagyunk szerencsések.
A használati utasítás nem határozza meg a jobb és bal oldali rögzítés beállítását, ezért a fogantyú fordított rögzítésű rögzítésekor a fogantyú az ujjlenyomat bevitelétől függetlenül aktív helyzetben marad, és amikor megnyomja a fogantyút az ajtó kinyitásához. Sokáig tartott, mire rájöttem, hogy mi lehet a probléma, és hogy nem szoftverfüggő. A megfelelő szerelőcsúcs bekapcsolása után minden rendben működik.
Szereléskor van egy nyíl a kvadránson, amelynek felfelé kell mutatnia, hogy a bal vagy jobb oldali megfelelő szerelés megmaradjon, de erről sehol sem találsz információt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05