Oldal frissítése

Vélemények: CONTENUR Popelnice 240l PH, hnědá

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) CONTENUR Popelnice 240l PH, hnědá témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) CONTENUR Popelnice 240l PH, hnědá termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) CONTENUR Popelnice 240l PH, hnědá megvásárlása után te is írsz értékelést.
CONTENUR Popelnice 240l PH, hnědá - Kuka
CONTENUR Popelnice 240l PH, hnědá
Pillanatnyilag nem elérhető
Milan, Rapotínflag
Értékelve: 2024. 04. 06., változat: CONTENUR Popelnice 240l PH, hnědá
Hitelesített vásárlás
kerekekkel rendelkezik, amelyekkel minden hasonló termék rendelkezik
könnyű szerkezet, nincs hulladék, nincs oldalsó szellőzés, fedélszerkezet volt, fogantyú hajlított nem szilárd, alacsony maximális terhelhetőség 110kg, félek, hogy a szemetesek elpusztítják, amikor kiürítik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15