Oldal frissítése

Vélemények: OXE Fotopast Hornet 4G + SIM karta

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OXE Fotopast Hornet 4G + SIM karta témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OXE Fotopast Hornet 4G + SIM karta termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OXE Fotopast Hornet 4G + SIM karta megvásárlása után te is írsz értékelést.
OXE Fotopast Hornet 4G + SIM karta - Vadkamera
OXE Fotopast Hornet 4G + SIM karta
Pillanatnyilag nem elérhető
Jan, Chomutovflag
Értékelve: 2024. 06. 16., változat: OXE Fotopast Hornet 4G + SIM karta
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
megfizethető, funkcionális, jó felvétel és e-mailben mellékletként. Szép kivitelezés.
cseh nyelvű menübeállítások, sok opció a működési beállításokhoz, egyszerű telepítés és kezelés, SMS késik, de működik, jó felvételi minőség kisebb felbontásban is
méretben nagyobb kapacitív akkumulátorok elhelyezéséhez, MMS még nem tesztelt. Ha az 5G hálózat sebessége nem használható, váltson lassabb átvitelre, és működni fog.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15