Oldal frissítése

VELBON Videomate 438 Fényképezőgép állvány

4,5 2 értékelés
Szuper ár
27 290 Ft

VELBON Videomate 438 Fényképezőgép állvány

Ez egy csúcsminőségű, megfizethető, két tengelyes folyékony mozgatást biztosító állvány, amely a garantálja a sima mozgást, ha mozgófilmet forgatsz. A Videomate termékcsalád közvetlen utódja a népszerű C-400, 500 és 600 állványoknak.

Az előző sorozathoz képest az új állványok nagyobb hosszúságúak, és egy teljesen új négyzet alakú lábprofil jellemzi őket, amely sokkal nagyobb stabilitást biztosít. A könnyű alumíniumot a gyártás során kiváló minőségű, edzett műanyag alkatrészekkel kombinálták. A tartós és kiváló minőségű konstrukció ideális előfeltétele a nagy tartósságnak és megbízhatóságnak az élettartam alatt.

Professzionális használatra

A középső rúd egyenletesen és pontosan mozdul el a fogazott fogaskerék és a hajtókaron keresztül. Ennek az állványnak a része egy szintező, amely a legpontosabb helyzetet biztosítja. Az általános stabilitás növelik a sugárirányú támasztékok a lábak és a középső rúd között. A fényképezőgép gyors és egyszerű rögzítését vagy lazítását biztosítja az egykaros folyadékfej gyorskioldó mechanizmus. A gyorskioldó lemez 1/4"-os rögzítőcsavarral és csúszásmentes parafa felülettel rendelkezik.

A PH-358 állványfej mindkét tengelyen állítható befogási merevséggel rendelkezik, az engedélyezett zárócsavarokkal. Az állvány vállpánttal együtt szállítható

Főbb jellemzők

  • Alumínium 3 lábú lábak
  • Radiális támasz a lábak és a középső sáv között
  • Az egyes lábszekciók lezárása
  • Egykaros 2 tengelyes folyékonymozgású fely (PH-248)
  • Védő tok
  • Szintező

Műszaki adatok:
Maximális magasság:
153.5cm
Minimális magasság:
57cm
Hosszúság összehajtva:
59cm
Tömeg:
1.23kg
Lábak száma:
3
Átmérő (első láb)
20
Ajánlott maximális terhelés:
2kg
Gyorskioldó lemez:
QB-4L (befogási terület: 6×3.3cm)

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 153,5 cm
Szállítási magasság 57 cm
Max. terhelhetőség 2 kg
Tömeg 1,23 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Kétirányú (2D/videó)
Kód:  ST130c1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  E61PVE360205

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15