Oldal frissítése

Velbon CUBE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Velbon CUBE

Állvány Velbon Cube ötvözi rendkívül könnyű kialakítás minimalista méretben. Elsôsorban a kompaktok, ultrazoomy és CSC kamerák (Olympus PEN, Sony NEX, a Nikon V1 és hasonlók.). Kompakt lapos fejű szorító felülete 3 x 6 biztosítja a biztonságos szerelés a kamera. Az eredeti zár a vízszintes és függőleges mozgás nem csak praktikus, hanem gyorsan.  

Cube lehet használni beltérben, mint egy asztali állványt, hanem elsősorban alkalmas hordozható utazási állványt. Minden köszönhetően a széles körű hasznos magasság 23,3-94 cm. Hála a minimális súly és kompakt méret összecsukva elfér szinte bármilyen táskában vagy hátizsáApproxan.

Műszaki adatok:

ergonómia:
Magasság: 23,3-94 cm
Hossza hajtogatott: 24 cm
Súly: 390 g
Számú láb száma: 8
Az átmérője az első nyúlvány: 16 mm
Max. ajánlott terhelés: 400 g
Reteszeiőlábainak: Teleszkópos
Megszűnés láb: gumi

Szín:
Fekete

Standard tartozékok:
fej
táska

Kód:  ST155a
Termékszám:  E61PVE306500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20