Oldal frissítése

Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Biztonságiöv borító huzat, rózsaszín színben

Vigyél színt az utazásokba gyermekednek, tedd a biztonsági övet mókás kiegészítővé, így biztosan könnyű lesz a barátkozás az autós biztonsági eszközökkel! Ez a puha és kényelmes övvédő huzat vidám és minden gyerek imád vele utazni. A huzaton mp3 lejátszó tárolására alkalmas zseb, és egyéb akasztók is találhatóak, amelyre napszemüveget vagy játékokat erősíthetünk. Vidd magaddal gyermekedet bárhová tartasz, és varázsold az ő utazását is élménydússá ezzel az övvédő huzattal!

Tetszetős, rózsaszín kialakítás, amit főleg a lányok nagyon szeretnek. Könnyedén rögzíthető, biztonságos tépőzáras kialakítású. Ez a szinte már játékként is használható övvédő a kislányok kedvencévé válik már az első utazáskor. Mutasd meg gyermekednek, hogy mennyire fontos számodra, engedd meg neki, hogy játékait ráerősíthesse így tanítva neki a rendszerezést és a játékai rendbentartását.

Anyaga:
Lágy szövet vidám mintával
További felhasznált anyagok:
Tépőzár
Méretei:
19 x 7,5 x 3 cm

 
 
 
Kód:  FOB289
Termékszám:  5055192200962

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20