Oldal frissítése

VED - PS4

Előrendelési ár
10 090 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


VED - PS4

VED PS4

Történetvezérelt RPG VED PS4

Merülj el egy történetvezérelt RPG-ben, amely gyönyörű rajzfilmgrafikával ragad magával. A játék alapja a fordulóalapú harci mechanika, rogue-lite elemekkel. Amit élvezni fogsz, az az egyedülálló teleportációs rendszer.

VED PS4

Alternatív játékmenet

A VED PS4 játékban egy gazdag történetet ismerhetsz meg, amely a döntéseidtől függően alternatív befejezéseket kínál. Készülj fel tucatnyi visszafordíthatatlan következményre. Bárki azonnal megtanulhat vele játszani, de csak a mesterek tudják igazán uralni.

VED PS4

Cyrus a fiatal hős

A VED PS4 történetét Cyrus fogja irányítani, aki felfedezi a teleportálás képességét két egymással összekapcsolt világ között, amelyek többek között számos repülő szigetet, furcsa lényeket és veszélyes szörnyeket tartalmaznak. Ebben az egyedülálló interaktív történetben minden döntésed számít. Fedezd fel az igazságot, és döntsd el e varázslatos világok sorsát.

VED PS4

Inspirálódj a mitológiából

A VED PS4 története különböző kultúrákat és mitológiákat foglal magában. Engedd, hogy magával ragadjon a fantáziavilág és a sok frakció között zajló események. Miközben Cyrus a világok között mozog, sok titkot fedez fel magáról, és arról is, hogyan mentheti meg a világokat, vagy hogyan válhat a vesztükre.

VED PS4

A Védák mágiájának elsajátítása

A VED PS4 során folyamatosan fejlesztheted a karakteredet, és új képességeket és készségeket oldhatsz fel. Bizonyos mágikus erők jól működnek együtt, ezért bölcsen válassz. A Védák mágiája nem mindenkinek való.

VED PS4

A VED PS4 játék tartalmazza:

  • Nem lineáris történet
  • Különböző frakciók dinamikus kapcsolatrendszerrel
  • Innovatív, fordulóalapú harcrendszer
  • A falvak építésének lehetősége
  • Egyedülálló interaktív eseményrendszer
  • Eklektikus hangsáv szimfonikus, folk és hip-hop műfajokkal

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1569
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055957703127

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15