Oldal frissítése

Vector Meridian fekete szilikon szíjjal sport

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vector Meridian fekete szilikon szíjjal sport

Kényeztesse magát a megszerzése intelligens férfi karóra márka Vector. Meridian modell fekete szilikon szíjjal sport nyersz át a kifinomult és különböző design időtlen, elegáns kivitelben.Az óra ötvözi a hagyományos design és a modern funkciókat. Ezek közé tartozik a lehetőségét, testreszabás segítségével az eredeti kérelem Vector Watch, amelyet meg kell tölteni. Ezután a tökéletes kapcsolatot az Ön igényeinek és életmód. Megtudni az időjárás, idő, ellenőrzik a zenelejátszó vagy csatlakozni a Facebook vagy a Twitter.Get on-line és a-képben bárhol és bármikor!

legfontosabb jellemzői

  • Elegáns és időtálló design módosítás
  • testreszabható arc
  • monokróm kijelző
  • Az eredeti alkalmazás Vector Watch
  • Monitorování aktivit (kroky, vzdálenost, spánek...)
  • Alkalmas csukló kerülete 17,5-20,5 cm
  • Vezeték nélküli szinkronizálás Bluetooth 4.0
  • Kompatibilis az iOS 8.0, Android 4.4 és a Windows Phone 8.1 és újabb
  • Az akkumulátor élettartama akár 30 napig
  • Vízállóság 5 ATM (zuhanyzás, úszás)

Tökéletes áttekintés a tevékenység

Vezeték nélküli órák kompatibilisek a legtöbb telefonok Android, iOS és a Windows. Alkalmazások és értesítéseket a smartphone és közvetlenül megjelenik a képernyőn a smart karóra, fekete-fehér és kínál opcionális megjelenést. Emellett az összes Meridian Vector figyelheti a lépések számát, a teljes megtett távolság, elégetett kalóriát és az alvás időtartamát. Kap egy teljes tevékenységének áttekintése végeznek naponta, és hasonlítsa össze a személyes céljait.Minden az előnyöket használhatja egy töltéssel csak a teljes 30 napon belül.Ezután egyszerűen töltse USB-n keresztül az eredeti mágneses töltő, amely része a csomagnak.

Paraméterek

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő 705,88 óra (29,41 nap)
Kód:  VCTR016b
Termékszám:  M1-20-006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20