Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Varró- és hímzőgépek

A modern varrógépek számos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik, gyorsabbá teszik a varrást és pontos eredményeket garantálnak. A klasszikus varrógépek univerzálisan használhatók az otthonodban, az overlock varrógépet elsősorban a szélek elvarrásához és tisztázásához használják, a hímzőgépekkel pedig dekoratív hímzéseket készíthetsz. Ha saját mintát vagy motívumot szeretnél létrehozni, akkor a plotter lehet hasznos számodra. Tehát mielőtt konkrét varrógépet választanál, végig kell gondolnod, hogy mit tervezel varrni.

Folytatás
Paraméterek módosítása
66 termék

Varró- és hímzőgépek

A varrógép nem csak a hobbi varrónők háztartásában található meg, és nem csak ott lehet rá szükség. A varrógép segít, ha a gyereknadrág térdére foltot kell varrni, ha méretre kell szabni egy függönyt vagy terítőt, gomblyukat kell készíteni vagy gombot kell felvarrni. Varrógépet nem szoktunk gyakran vásárolni, ehhez viszont jól át kell gondolni a varrógép vásárlása előtt, te mi mindenre szeretnéd használni. A hagyományos varrógépek mellett külön kategóriának számít az overlock varrógép, amely rugalmas anyagok varrásához és a szélek letisztásához alkalmas.

Ha hímzéssel szeretnéd feldobni egy régi ruhádat, a hímzőgépek között is érdemes körülnézned, amelyeknek a memóriájában számos motívum és betűtípus található.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20