Oldal frissítése

Vanguard VESTA START 21

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard VESTA START 21

Ha minőségi táskát keresel fényképezőgéped és tartozékai számára, akkor megtaláltad. A VESTA Start 21 praktikus és kompakt fotós táska minőségi anyagokból készül. Elsősorban DSLR típusú fényképezőgépek számára alkalmas. Az objektíves fényképezőgép mellett elfér benne legfeljebb két darab csere lencse, vaku, állvány és egyéb fotós kellékek. A táskát úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb tételt tudd tárolni benne. Ennek érdekében egy méretes cipzáros zseb található rajta, amelyet több részre osztottak. A táska elején szintén egy cipzárral ellátott zsebet találunk - mely a kisebb kiegészítők, SD kártyák, csereakkumulátorok stb. tárolására szolgál. A táska egyik oldalán hálós zseb helyezkedik el, a másikon pedig pánt.

A Vanguard VESTA Start 21 fotós táska legfontosabb jellemzői

  • A fotós táska többféle módon viselhető
  • Alkalmas DSLR fényképezőgépek tárolására
  • Több praktikus zsebbel és kiegészítő rekesszel
  • Kiváló minőségű alapanyagok és párnázás, melyek tökéletesen védik a fényképezőgépet 
  • A csomagolás esővédőt is tartalmaz
  • Világos belső az egyszerűbb megtalálásért
  • Praktikusan, fentről hozzáférhető

Első a kényelem

A Vanguard VESTA Start 21 fotós táskát kényelmesen hordozhatod a mellkasodon és a válladon egyaránt. Mindezt egy párnázott, csúszásmentes vállpánt teszi lehetővé. Amennyiben ezek a viselési módok nem felelnek meg, a fotós táskát az övedre, vagy egyéb tárgyra-például hátizsákra- rögzítheted. Az ellenálló fül minden esetben kéznél lesz, nem fog csalódást okozni.

A Vanguard VESTA Start 21 praktikus barát

A táska belső és külső oldalai egyaránt párnázottak, így tökéletes védelmet nyújt a legapróbb karcolások ellen, leesés közben, és óvja fotós tartozékaidat a kopástól. A világos színű belső térnek köszönhetően mindent gyorsan megtalálsz, a táskát intuitívabbá és felhasználóbarátabbá teszi. A táska felülről nyílik, így a felszerelést pillanatok alatt elhelyezheted benne. A Vanguard fotós táskával nem kell többé aggódnod az időjárási viszonyok és az éghajlat miatt. A csomagolás tartalmaz egy praktikus esővédőt is. 


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Külső méretek

Külső magasság 22 cm
Külső mélység 14 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 0,29 kg

Belső méretek

Belső magasság 18 cm
Belső szélesség 21 cm
Belső mélység 18 cm

Rekeszek száma

Rekeszek száma Egykamrás

Tulajdonságok

Zsebek száma 3 ×
Hasznos tulajdonságok Esőáló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb.
Kód:  OW250a13
Termékszám:  4719856244983

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20