Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Vanguard VEO Select 43 RB BK fekete

5 1 értékelés
34 890 Ft

Vanguard VEO Select 43 RB BK fekete

A(z) Vanguard VEO Select 43 RB BK fekete fotós hátizsák a fényképezőgép és az egyéb tartozékok kényelmes hordozására szolgál. A hátizsákot állványtartóval is kibővítették, amely megkönnyíti a fotós állvány szállítását. A palacktartónak hasznát veheted a hosszabb fotós expedíciók közben. A hátizsák kis zsebekkel is rendelkezik, amelyekbe beleteheted a kisebb tartozékokat. A speciális rekeszt használhatod akár 9 - 11"-es tablet vagy laptop könnyebb szállításához. Ennek a fotós hátizsáknak a külső méretei 47 × 20,5 × 31 cm. A(z) 12 l térfogatú Vanguard VEO Select 43 RB BK fekete fotós hátizsák minden fényképész nélkülözhetetlen segítőtársa lesz utazás közben.

A(z) Vanguard VEO Select 43 RB BK fekete fotós hátizsák legfőbb tulajdonságai

  • A hátizsáknak egy állványtartó is a része
  • Palacktartóval is ellátták
  • Kicsi zsebek az akkumulátoroknak és a memóriakártyáknak
  • A hátizsák térfogata: 12 l
  • Speciális rekesz laptop/tablet számára
  • Színkivitel: fekete

Paraméterek

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Állványtartó, Kulacstartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 9 - 11"

Szín

Szín Fekete

Űrtartalom

Űrtartalom 12 l

Külső méretek

Külső magasság 47 cm
Külső mélység 20,5 cm
Külső szélesség 31 cm
Tömeg 1,25 kg

Belső méretek

Belső magasság 42 cm
Belső szélesség 23 cm
Belső mélység 12,5 cm
Kód:  OW450a5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4719856248387

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05