Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vanguard VEO GO 46M fekete

4,8 32 értékelés
38 990 Ft

Vanguard VEO GO 46M fekete

A keki színű VEO GO 46M fotóstáska a Vanguard márkától egy igazán praktikus és stílusos táska, amelyben biztonságosan tárolhatod a kamerádat, beleértve a különböző tartozékait, illetve egy maximum 15" laptopot is. A táska emellett mindennapos használatra is kiváló választás. A Vanguard táska ideális 2 Mirrorless/CSC fényképezőgép objektívvel együtt történő tárolására vagy egy kisebb DSLR számára is. Természetesen a táska helyet biztosít az olyan tartozékoknak is, mint az objektív, vaku, állvány vagy más kiegészítők. A VEO GO 46M fotóstáska garantáltan lenyűgöz szervezett kialakításával, amelyet a mindennapos használat és a hosszú utazások alkalmával egyaránt jól kihasználhatsz.

A Vanguard VEO GO 46M fekete hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Fekete fotóstáska, amely ideális a fényképezőgép és olyan tartozékainak tárolására, mint például az objektívek, vaku, állvány és egyebek
  • A stílusos Vanguard hátizsákot használhatod hosszabb utakra és mindennapos viseletre is
  • Biztonságosan szállíthatod a maximum 15"-es laptopodat is
  • Praktikus zseb az állványnak biztonsági hevederrel
  • A VEO GO 46M hátizsák lenyűgöz az esőkabáttal is
  • Biztonságos hátsó hozzáférés és párnázott hátrész a kényelmes viseletért

Stílusos és praktikus hátizsák a Vanguard márkától

A Vanguard VEO GO 426M fotóstáska biztonságos hátsó hozzáférést kínál, illetve két oldalsó zsebbel érkezik, amely remek az állvány vagy az italos palack rögzítéséhez. Párnázott kialakítása gondoskodik a táskában tárolt holmik biztonságáról, illetve az igazán kényelmes viseletről. Állítható pántokkal rendelkezik, praktikus kézifogantyúval pedig a kezedben is szállíthatod. A VEO GO 46M fotóstáska esőkabáttal biztosítja a fokozott kényelmet a használat során, így bármikor útnak indulhatsz és nem szükséges aggódnod a hirtelen időjárásváltozás miatt.


Paraméterek

Rekeszek száma

Rekeszek száma Egykamrás

Tulajdonságok

Zsebek száma 6 ×
Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kulacstartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 13 - 15"

Szín

Szín Fekete

Külső méretek

Külső magasság 47 cm
Külső mélység 29 cm
Külső szélesség 14 cm
Tömeg 1 kg

Belső méretek

Belső magasság 46 cm
Belső szélesség 10,5 cm
Belső mélység 26,5 cm
Kód:  OW291e1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4719856247199

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10