Oldal frissítése

Vanguard VEO DISCOVER 42

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard VEO DISCOVER 42

A tökéletesen kialakított Vanguard VEO DISCOVER 42 fotós hátizsák ideális a fényképezéshez szükséges eszközök szállításához. A hátizsák belsejében kényelmesen elfér egy DSLR fényképezőgép, 1-2 objektív, vaku és 9"-os tablet. Természetesen egy VEO vagy monopod állványok tárolására használható rekeszt is találsz, valamint praktikus zsebeket, amelyekbe memóriakártyákat, kábeleket, akkumulátort, töltőt vagy okostelefont tehetsz. A csatokkal felszerelt állítható pántoknak köszönhetően a fotós hátizsákot különböző módon lehet viselni. Használható úgynevezett vállon átvetős fotós táskaként is, hogy gyorsan hozzáférhess a különböző eszközökhöz. Az egész hátizsák teljesen vízálló, az alja pedig karcálló.

A Vanguard VEO DISCOVER 42 fotós hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Fotós hátizsák extra nagy tárolóhellyel
  • Precíz vízálló kialakítás
  • Ergonomikus Air System a hát- és a vállrészen
  • Belső testre szabható rekeszekkel
  • A VEO DISCOVER 42 komplett biztonsági párnázással rendelkezik
  • Rekesz állványhoz és 9"-os tablethez
  • Kiegyensúlyozott tároló rendszer állvány rögzítéséhez az optimális egyensúly elérése érdekében
  • Az eszközökhöz történő gyors hozzáférés - jobbról és balról is

Rendkívüli kivitelezés

A fekete Vanguard VEO DISCOVER 42 fotós hátizsák komplett, teljeskörű védelmet nyújt vízzel szemben a fényképészeti berendezések számára. Páratlan térfogatának köszönhetően hosszabb utakra is alkalmas. A hátsó, lélegző párnázás kényelmes viselést biztosít, az állítható hevedereknek köszönhetően pedig a hátizsák nagyon kényelmesen használható. Akár balkezes, akár jobbkezes vagy - a Vanguard mindkét oldalról könnyen hozzáférhető. A fekete kivitel nemcsak elegáns, hanem praktikus is, univerzális kiegészítőként kiválóan alkalmas mind férfiak, mind nők számára.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Külső méretek

Külső magasság 42 cm
Külső mélység 21,5 cm
Külső szélesség 27 cm

Belső méretek

Belső magasság 41 cm
Belső szélesség 22 cm
Belső mélység 17 cm

Rekeszek száma

Rekeszek száma Kétkamrás

Tulajdonságok

Zsebek száma 5 ×
Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Laptop/táblagép átmérője 7 - 9"
Kód:  OW251a2
Termékszám:  4719856244570

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20