Oldal frissítése

Vanguard VEO CM-264

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard VEO CM-264

A monopod segítségével könnyedén megörökítheted a szebbnél szebb jeleneteket. Gyorsan stabilizálja a fényképezőgépet, így nem maradsz le semmiről. Kompakt méreteinek köszönhetően, a Vanguard monopod könnyedén elfér a táskádban és sokkal szabadabban mozoghatsz vele. Maximális 160 cm-es magassága kiemelkedő. A lábakat néhány másodperc alatt könnyedén összecsukhatod. 

A Vanguard VEO CM-264 monopod fő jellemzői

  • Gyors felállítás, stabilitás
  • Nagy kapacitása ellenére kompakt, könnyű kialakítású
  • Csúszásmentes gumi lábak
  • Gömbcsukló az egyenletes mozgás és dönthetőség érdekében
  • Sétabotként is használható

Univerzális

Monopod fényképezőgépekhez és kamerákhoz, azonban olyannyira erős, hogy sétabotként is használható. A puha gumis fogórész verhetetlen fogást biztosít bárminden időjárási körülmények között. A beépített gömbcsukló lehetővé teszi az egyenletes mozgást, amelyet bizonyára értékelni fogsz a megfelelő fényképezési szög keresése közben, vagy a már elkészített felvételek zavartalan megnézése közben. Készen állsz? Csak dobd be az összecsukható monopodot a hátizsákodba és indulhatsz is!

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Monopod

Tulajdonságok

Max. magasság 163 cm
Szállítási magasság 56,5 cm
Max. terhelhetőség 6 kg
Tömeg 0,9 kg

Anyag

Anyag Alumínium
Kód:  OW221z
Termékszám:  VA01516

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10