Oldal frissítése

Vanguard VEO AM-264TV

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard VEO AM-264TV

Ez a csúcsminőségű állvány a VEO AM-264TR alumínium monopodból és a PH-113 videó fej állványból áll. Az állvány lehetővé teszi az extra gyors reagálást a kiválasztott jelenet megörökítéséhez. Gyorsan stabilizálja a kamerát, így nem fog lemaradni semmiről. Ráadásul rendkívül jól terhelhető, miközben a tömege nagyon könnyű, kompakt kialakítású. A magassága is könnyen állítható a részekre osztott láb segítségével. Ez könnyedén összecsukható, és másodpercek alatt zárható. A gyorsrögzítővel stabilizálható, maximalizálva a fotózás élményét.

Főbb jellemzők

  • Könnyen stabilizálható a földön
  • 4 részes alumínium ötvözet láb
  • Magas teherbírás a kompakt, könnyű kialakítás ellenére
  • Összecsukható lábak, gyorsrögzítővel
  • Csúszásgátló gumi markolat
  • Sétabotnak is használható

Igazán univerzális

A monopod mind fotózáshoz, mind videózáshoz egyaránt használható, a rendkívüli stabilitása miatt pedig tökéletes sétabotként is. A párnázott gumi markolat minden időben verhetetlen tapadást biztosít. A P-113 videó fej állvánnyal nemcsak egyenes képet lehet elérni, de a karok rögzítésével 360 fokos elforgatást és döntési mozgást is biztosíthatunk előre. Készen állsz? Az állvány tökéletesen illeszkedik a kézipoggyászba.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Monopod

Tulajdonságok

Max. magasság 163 cm
Szállítási magasság 56,5 cm
Max. terhelhetőség 6 kg
Tömeg 0,9 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Alumínium
Kód:  OW211b1
Termékszám:  VEO AM-264TV

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20