Oldal frissítése

VANGUARD UP-Rise II 45

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD UP-Rise II 45

A VANGUARD UP-Rise II 45 rendkívül funkcionális fotótáska tükörreflexes fényképezőgép és egyéb szükséges felszerelés számára, ami mindig a kezed ügyében lesz anélkül, hogy akadályozna a fényképezésben. A cipzárak egyedülálló rendszerének köszönhetően az UP-Rise II hátizsákokat sokféle módon lehet nagyobbítani vagy kisebbíteni a konkrét felszerelésnek megfelelően. A könnyen hozzáférhető külső zsebet a napi szükségletek és más felszerelés számára tervezték.

Az újonnan tervezett innovatív csatok oldalról való hozzáférést biztosítanak a felszereléshez, így egy mozdulattal könnyen ki tudsz húzni belőle minden szükséges dolgot. Elég lenyomni a csatot, a hátizsákot egy mozdulattal kinyitni, utána pedig becsukni. A hátizsákot természetesen elölről is teljesen ki lehet nyitni. A fényképezőgépet tökéletesen védi az ütésektől, mert a hátizsák belseje erős párnázással van kibélelve, az igényesebb helyeken megerősítve. Kellemetlen időjárás esetére a hátizsák fel van szerelve egy beépített esővédővel. A hát része légáteresztő anyagból készült a kényelmes hordás érdekében.

Az ismert Vanguard cég csúcsminőségű fotó-videó hátizsákokat gyárt, amelyek kellemesek, kényelmesek és ellenállók, válság esetére szállítási megoldást jelentenek a fényképészek számára az egész világon, létfontosságú felszerelésük helyváltoztatásához, az egyszerű fotózástól egészen a természetben tett kalandos kirándulásokig.


Paraméterek és specifikációk:
Amihez tervezték:
tükörreflexes fényképezőgép
Jellemzők:
Ergonómikus, szellőző hátoldali rész és heveder a kényelmes hordozhatóságért
Külső zseb és pántok a felcsatolható kiegészítőkhöz
Beépített esővédő
Teljesen nyitható elülső és oldalsó rész
Rendkívül biztonságos állványrögzítő állítható pántokkal
Anyaga:
poliészter
Méretek:
Külső méretei: 320 x 255 x 490 mm
Belső méretek: 260 x 190 (130 + 60) x 230 mm
Tímege:
1550 g
Szín design:
fekete

Paraméterek

Külső méretek

Külső magasság 49 cm
Külső mélység 32 cm
Külső szélesség 25,5 cm
Tömeg 1,55 kg

Belső méretek

Belső magasság 23 cm
Belső szélesség 19 cm
Belső mélység 26 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőáló, Állványtartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb.
Kód:  OW200i6
Termékszám:  4719856236759

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05