Oldal frissítése

VANGUARD UP-Rise II 15

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD UP-Rise II 15

A VANGUARD UP-Rise II 15 egy rendkívül funkcionális fotós táska a tükörreflexes gépednek és a további felszerelésednek, amelyek mindig kéznél lesznek. A táskának tökéletesen elválasztott része van a fotós technikának és a személyes dolgaidnak. Az egyedülálló cipzáras rendszernek köszönhetően a táskát tetszés szerint meg lehet hosszabbítani, hogy a különböző hosszúságú objektívek is beférjenek. A könnyen hozzáférhető belső zsebnek köszönhetően tárolhatod a mindennapi szükségletekre szükséges dolgokat is. 

A fotós dolgoknak szánt helyen található egy rekesz a tükörreflexes gépnek, villanónak, lencsének és egy rugalmas rekesz az akkumulátornak vagy egyéb dolgoknak, emellett egy rekesz memóriakártyáknak. A fényképezőgép teljesen védve van az ütődésektől, hiszen a táska belseje vastagon bélelt. A rossz időjárás esetére egy beépített esővédőt tartalmaz. A táska kompatibilis a Vanguard ICS övvel, amely külön megvásárolható, és tartalmaz egy hurkot a különböző felszerelés rögzítésére.

Az ismert VANGUARD cég minőségi fotó-videó táskákat gyárt, amelyek ötvözik a komfortot, kényelmet és ellenállóságot, így méltán híres és kimagasló eszközként tartják számon a fotósok körében világszerte, akik a fényképezéshez szükséges eszközökön át az egyéb dolgokat is szívesen hordják benne. A végeredmény nem más, mint a praktikus és elegáns táska, tökéletes tulajdonságokkal. 
Műszaki adatok:
Alkalmas:
tükörreflexes
Anyaga:
poliészter
Méretek:
Külső méretei: 170 × 160 × 200 mm
Belső méretei: 150 × 105 × 165 (140+25) mm
Tömege:
390 g
Színe:
fekete

Paraméterek

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 17 cm
Külső szélesség 16 cm
Tömeg 0,39 kg

Belső méretek

Belső magasság 16,5 cm
Belső szélesség 10,5 cm
Belső mélység 15 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Állványtartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb.
Kód:  OW200i92
Termékszám:  4719856236803

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05