Oldal frissítése

VANGUARD Sedona 45BK

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD Sedona 45BK

A Vanguard Sedona 45BK egy minőségi fotós hátizsák, amely legfőképp olyan, aktív életmódot élő fotósoknak készült, akik előszeretettel viszik magukkal fényképezőgépüket nagyobb túrákra. 10 pozícióban állítható mellkaspánttal rendelkezik, amellyel enyhítheted a hátadra nehezedő nyomást. Anyaga légáteresztő, szállítása pedig nem okoz gondot hegyes-völgyes vidékeken át sem. Speciális tartóval rendelkezik állványodnak, és akár egy sétapálcának is, így mindig készen állhatsz egy gyönyörű tájakról készülő fotósorozatra.

A Sedona nem egy átlagos hátizsák. A Vanguard cég szakemberei sokévnyi tapasztalattal a hátuk mögött alakítottak ki egy olyan terméket, amely a mindennapi életben is megállja a helyét, elég mindössze védőrétegét eltávolítanod, és máris hordhatod magaddal munkába vagy iskolába.

Fő rekesze tágas, hátsó hozzáféréssel biztosítja a maximális biztonságot. Így könnyedén tudod kivenni felszerelésedet a táskából, mindössze elég a hátizsák pántjait levenned, és hátrafordulnod anélkül, hogy derekadon kioldanád a pántot. A hátizsák számos előnyös funkcióval rendelkezik, ilyen például a palacktartó rekesz, vagy a biztonsági síp, vészhelyzetek esetére. A Sedona 45BK ezen okokból hűséges társa minden olyan fotósnak, akik szívesen vágnak neki természetjáró kalandoknak, illetve akik olyan táskát szeretnének, amellyel akár a mindennapokban is boldogulhatnak.

Főbb jellemzők:

  • Egy hátizsák bármilyen használata - túrazsák, táska vagy hátizsák mindennapi használatra
  • Állvány, vagy sétapálca tartó
  • Hátsó hozzáférés a fő rekeszhez
  • Zseb kellékek tárolására
  • Integrált biztonsági síp

Műszaki adatok:
Belső méretek (hosszúság x szélesség x magasság):
220 x 140 x 230 mm
Külső méretek (hosszúság x szélesség x magasság):
285 x 210 x 500 mm

Súly:
1,17 kg

Anyaga:
Nejlon, poliészter

Paraméterek

Belső méretek

Belső magasság 50 cm
Belső szélesség 21 cm
Belső mélység 28,5 cm

Rekeszek száma

Rekeszek száma Kétkamrás

Tulajdonságok

Zsebek száma 5 ×
Hasznos tulajdonságok Esőáló, Kulacstartó, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb., Notebook/tablet rekesz
Kód:  OW209a
Termékszám:  VA01384

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15