Oldal frissítése

Vanguard Sedona 45

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard Sedona 45

A tökéletes márkás Vanguard Sedona 45 minden fotós felbecsülhetetlen eszköze. Ideális megoldás minden olyan rajongónak és szakembernek, akiknek a fényképezőgépeket a vidéki környezetbe kell vinniuk, miközben minden eszközt biztonságosan használnak. A háromirányú rögzítés megbízható és problémamentes használatát teszi lehetővé állvány, monopod vagy vázszerkezet viselésével. A rajtad múlik, hogyan használja ezt a multifunkciós hátizsákot!

A Vanguard Sedona 45 hátizsák legfontosabb jellemzői

  • Minden fotós számára nélkülözhetetlen hátizsák
  • Alkalmas mind a férfiak, mind a nők számára
  • Könnyű hozzáférés a fényképészeti berendezésekhez
  • Kényelmes hátizsák hosszú sétákhoz
  • Lélegző pántok
  • Használhatja mind a városban, mind a természetben, valamint a munkában
  • Többfunkciós fénysorompó még igényesebb felhasználók számára
  • Integrált esőkabát és mentő síp

Gyakorlati fénysorompó

A Vanguard Sedona 45 rendelkezik egy mellkasi hevederrel, amely 10 különböző pozícióba állítható . A légáramlást biztosító légpárnák segítségével a szétszéledés még nagyobb erőfeszítéssel is megoldható. A hátizsák maximális kényelmet biztosít a napi kirándulásoknak a hegyekre. A fõ rész könnyen elérhetõ. Hátulról megközelíthető, ami lehetővé teszi az összes technika gyors lehúzását. A tárolórekesz tépőzáras kötőelemekből áll, így a berendezés méretétől függően egy perc alatt újra beállíthatja. A Vanguard Sedona 45 egy italos palack zsebet is tartalmaz, és magában foglalja az életveszélyt a maximális biztonság érdekében. Az integrált köpenynek köszönhetően minden berendezést megvédhet a váratlan időjárási változásoktól.

paraméterek:

Belső méretek:
220 × 140 × 230 mm

Külső méretek:
285 × 210 × 500 mm

Belső hangerő:
7,084 l

Súly:
1170 g

Anyag:
Külső rész: nylon és poliészter, belső rész: poliészter és bársony

Szín:
Khaki zöld

Kód:  OW206dnp

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05