Oldal frissítése

Vanguard Reno 41

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard Reno 41

Szeretne lelkes fotósot adni, vagy csak találni valamit, ami a szerető állatorvos képeit különféle módon tárolhatja? A Rangu 41 Vanguard hátizsák azonnal rögzíti a fotózás minden szerelmeseit. Ön kényelmesen el tudja tárolni minden tartozékát, de más személyes tárgyakat is.

Főbb jellemzők

  • A hátizsák könnyű, de kiváló minőségű anyagoApproxól készült, amelyek védik a fényképezőgépet és egyéb dolgokat minden helyzetben
  • Két külön kamra lehetővé teszi a fotótechnika elválasztását más személyes tárgyaktól
  • A fényképezőgéphez való hozzáférésnek köszönhetően a technika jól védett a tolvajok ellen
  • Az állítható pántok és a jól háttámla hátul szellőztetés biztosítja a nagy kopási kényelmet
  • Lumbális és mellkasi övvel a hátizsák valóban mindenki számára esik, és még nagyobb mozgással kényelmesen viselhető

Nem aggódik a rossz időjárás miatt

Ez a könnyű hátizsák örömmel visel mindenféle utazást, de egy egyszerű séta is. A kiváló minőségű design az integrált esővédővel tökéletesen védi a dolgokat mindenféle körülmények között, még rossz idő esetén is.

A fotótechnológiát elválasztó partíció minden nehézség nélkül eltávolítható, így a hátizsák normál viselésre is használható. A tolvajok értékes tartozékainak tökéletes védelme segít a fényképezőgép hátoldalon történő elérésében.

A hátad mindig kényelmes lesz

A hátizsák hátoldala nagy szilárdságú, szellőző, kényelmes állítható pántokkal kombinálva, hátul kényelmes lesz, függetlenül attól, hogy a lábad áll. Ez a praktikus segítő nem csak a nagyszerű tulajdonságokkal, hanem érdekes megjelenéssel is bír.

Kód:  OW206inp

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05