Oldal frissítése

VANGUARD MAK S

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD MAK S

Állvány Vanguard MAK S természetesen első látásra magával ragad a modern stílust és a könnyű használat. Tento stativ je výborným pomocníkem zvláště pro amatérské fotografy. Állvány kínál tisztességes érték maximális kapacitást, ami 2 kg. 

Állvány fej lehetővé teszi a kétirányú helymeghatározás, amely alkalmas panoráma képek, képek, amelyek mindig tökéletesen vízszintes. Páková hlava umožňuje velmi jednoduché přizpůsobení polohy fotoaparátu pro přesné pořizování dokonalých snímků.

Három lába csúszásgátló és egy központi bár egy horog, ahol lógni példa. táska és stabilitásának megerősítését állványt a fényképezőgép. 

Műszaki adatok:

Magasság kibontakozott:
1300 mm

Magasság összecsukott:
510 mm

súly:
0,92 kg

fej:
2-utas fej

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 130 cm
Szállítási magasság 51 cm
Max. terhelhetőség 2 kg
Tömeg 0,92 kg

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Skála panorámafotózáshoz
Kód:  OW250a
Termékszám:  4719856231907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10