Oldal frissítése

Vanguard Dakar 5B

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vanguard Dakar 5B

A Vanguard Dakar 5B egy vékony védőtok kompakt fényképezőgépek számára. A minőségi vízálló poliészter tasak megvédi a kamerát a káros környezeti hatásoktól. Ennek eredményeként, nem kell félned a portól, piszoktól vagy a karcolásoktól. A tok elegáns fekete anyagból készül, belseje buha anyaggal van kibélelve. A felső cipzáras zseb gyors hozzáférést biztosít a fényképezőgéphez. A toknak levehető vállpántja van, de az övöz is rögzíteni lehet.
Az ismert Vanguard cég kényelmes és tartós high-end fotó-video táskákat és tokokat gyárt, amelyek a nagyvilágban dolgozó fotósok számára a sürgősségi szállítási megoldásokat biztosítják. Ezekkel a tokokkal létfontosságú berendezéseiket szállítani tudják az egyszerű városi fotózástól a kalandos  természetfotózási helyzetekig. Az eredmény mindig egy praktikus, elegáns tok kiváló funkciókkal.
Műszaki adatok:
Belső méretek:
58 x 22 x 95 mm
Külső méretek:
84 x 32 x 118 mm
Tömeg:
170 g

Paraméterek

Típus

Tok típusa Puha

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zseb a memóriakártyának vagy a pótakkumulátornak, Hevederrel

Külső méretek

Külső magasság 11,8 cm
Külső mélység 3,2 cm
Külső szélesség 8,4 cm
Tömeg 0,17 kg

Belső méretek

Belső magasság 9,5 cm
Belső szélesség 5,8 cm
Belső mélység 3,2 cm
Kód:  OW200w4
Termékszám:  4719856231648

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05