Oldal frissítése

VANGUARD Chicago 7

4,5 7 értékelés

VANGUARD Chicago 7

Modern megjelenésű tok vastag béléssel és velúr belsővel, hogy a kamerád minden körülmények kivételes biztonságban legyen. A tok tökéletesen megfelel a kompakt kamerák számára. Három méretben elérhető, így ki tudod választani az eszközöd számára pont megfelelőt. A belsővel egyetemben a külső minőség sem volt elfelejtve. A merev poliészter borítás vízálló, így a kevésbé kellemes időjárással is simán megbírkózik. Rendelkezik továbbá egy ráadás zsebbel is, ahol tárolhatod a tartalék memóriakártyádat, avagy akkumulátorodat.
Műszaki adatok:
Az alábbi eszköz számára tervezve:
Digitális fényképezőgépek (max. 70 x 40 x 115 mm)
Alapanyag:
Belül: bársony
Kívül: 1680D poliészter
Méretek:
96 x 77 x 138 mm

Paraméterek

Típus

Tok típusa Héj

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Kis zseb a memóriakártyának vagy a pótakkumulátornak, Hevederrel, Vízálló kivitel, Nyitás cipzárral, Puha párnázat

Külső méretek

Külső magasság 13,8 cm
Külső mélység 7,7 cm
Külső szélesség 9,6 cm

Belső méretek

Belső magasság 11,5 cm
Belső szélesség 7 cm
Belső mélység 4 cm
Kód:  OW200t1
Termékszám:  4719856231556

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15