Oldal frissítése

VANGUARD BIIN 37

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD BIIN 37

Mindazok számára, akik szeretik a fotózást, a Vanguard BIIN II mint smink alkotják . Köszönhetően kényelmesen és biztonságosan magával viszi az egész fotót.

Főbb jellemzők

  • A tágas fényképezőgép áttekintést nyújt a fényképezőgép és tartozékai számára
  • A zsebében kényelmesen egy üveg italt vagy tételeket helyezhet el a kezedben
  • A hátizsák bal oldalán van egy praktikus hurok , ahol további tartozékokat is felakaszthat
  • Kiváló minőségű anyagok és formatervezés biztosítja, hogy a fényképezőgép mindig biztonságos

Mindent megtalálsz a helyeden

A nagyon könnyű Vanguard hátizsák tökéletes otthont ad minden kamera számára. A tágas és nagyon tágas kamrának köszönhetően a berendezés minden része helyet kap. Az elülső kisebb zsebében egyszerűen tárolhatja a legfontosabb személyes tárgyakat, például papírokat, pénztárcákat és apró ételeket. Az oldalsó hálós zseb jó egy üveg italt vagy más apró dolgokat, amire szüksége van a kezedben.

Stílusos és kényelmes segítő

Kis súlyának és állítható pántjának köszönhetően örömmel viselni fogja a hátizsákot a hátán. Elvarázsolja először a kiváló tulajdonságait, de stílusos megjelenését is, és minden helyzetben hűséges segítője lesz.

Kód:  OW206nnp

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05