Oldal frissítése

VANGUARD Alta Pro 283 CT Carbon

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD Alta Pro 283 CT Carbon

A VANGUARD Alta Pro Carbon háromlábú állványa professzionális fotográfusok és a fotózás szerelmesei számára lett kifejlesztve. Megbízható támaszt nyújt tökéletesen beállított, éles képek készítéséhez. A merev, karbon felépítés és a masszív konstrukció maximális stabilitást garantál. Az innovatív MACC rendszernek köszönhetően lehetőségek tárháza nyílik meg előtted a kamera pozícionálását illetően. Az állványt vízszintesen és függőlegesen is 0-tól 130 fokig állíthatod, amely kifinomult pozícionálást tesz lehetővé, és segít megalkotni a lehető legjobb fotókat. Ez a tripod emellett egy instant swivel stop and lock (ISSL) funkcióval is rendelkezik (azonnali beállítás és rögzítés), amely a pozícionálást egy kényelmes és egyszerű folyamattá varázsolja.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • Erős és stabil konstrukció
  • Könnyű, mégis stabil szénszálas felépítés
  • Számos beállítási lehetőség
  • Kompakt méretek összecsukva
  • Instant Swivel Stop and Lock - ISSL rendszer, a gyors állíthatóságért és rögzítésért

Könnyű és kompakt

Ez a tripod klasszikus, csúszó kialakítással, számos beállítási lehetőséggel és kompakt összecsukott méretekkel rendelkezik. A három láb 25, 50 és 80 fokban hajtható ki. A középső oszlop leválaszhatő, illetve egy tompító elem is található rajta, ami az összecsukás során kíméli meg a tripodot az összecsattanő alkatrészektől. A lenyűgöző, akár 8kg-os maximális terhelés ellenére a tripod maga nagyon könnyű, így problémamentesen bárhova magaddal viheted fotózásaidra.

 

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 170 cm
Szállítási magasság 64 cm
Max. terhelhetőség 8 kg
Tömeg 1,75 kg

Anyag

Anyag Karbon
Kód:  OW221e
Termékszám:  VA00606

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20