Oldal frissítése

VANGUARD Alta Pro 263AGH

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD Alta Pro 263AGH

Tripods Alta Pro sorozat népszerű a kiváló rugalmasságot és a stabilitást. Ugyanakkor azonban tudnak elérni több szög, mint valaha. VANGUARD Alta Pro állvány 263AGH hozza innovációs központ oszlopban. Ez most már lehetővé teszi, hogy hozzanak létre több szögből. MACC rendszer lehetővé teszi a viselője hogy állítsa be a középső oszlopban a tartományban 0 ° és 180 ° mind a két függőleges és vízszintes. Ez lehetővé teszi, hogy elfog kiváló makró felvételek és különleges, széles látószögű felvételek.
Lock rendszer "azonnali Forgó Stop n-Lock (ISSL)" lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozog a középső oszlop a gyors idő egy egyszerű mozgás és megszakítása nélkül a stabilitást az állvány. Egy másik fontos jellemzője a fokozott ellenőrző rendszer rezgés és a rázkódás kamera állvány lábai tovább lehet beállítani, hogy szögek 25, 50 és 80 fok. A lábai is elhelyezett biztonsági zárral ellátott "negyed-twist láb zárak" csúszásmentes gumi lábak központ végződések különböző terepeken és egy kivehető horog lóg kiegészítők.Alta Pro háromlábú állványt 263AGH alumínium ötvözetből készült, és jön egy utazási tartályba.


Műszaki adatok:

anyaga:
alumínium

Maximális magasság:
174 cm

Szállítási magasság:
72,5 cm

Head tartalmazza:
GH-100

Gyorskioldó lemez:
QS-65GH

Az a lehetőség, ferde központi pólus:
Ano

Vízmérték:
Ano

súly:
2645 g

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 174 cm
Szállítási magasság 72,5 cm
Tömeg 2,65 kg

Anyag

Anyag Alumínium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Tok
Kód:  OW204a
Termékszám:  VA01147

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10