Oldal frissítése

VANGUARD Alta Pro 263AB 100

4,8 22 értékelés
58 490 Ft

VANGUARD Alta Pro 263AB 100

Az Alta Pro szériában a három lábú állványok a rugalmasságukról, és stabilitásukról híresek. Ugyanakkor több szögben beállíthatóak, mint valaha. A VANGUARD Alta Pro 263AP állvány a központi oszlopban is innovációt mutat. Mostmár akár többféle szögben is beállítható. A MACC rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a középső oszlopot 0 és 180 fok közötti tartományban vízszintesen és függőlegesen is állíthatja. Ennek köszönhetően könnyedén készíthetőek makró, és széles látószögű felvételek.

Az Instant Swivel Stop-n-Lock (ISSL) lehetővé teszi, hogy biztonságosan mozgassa a középső oszlopot és egy pillanat beállíthassa azt anélkül, hogy a háromlábú állvány elveszítse stabilitását. Egy msáik fontos tulajdonság, hogy a lábak csúszásmentes gumiból készültek, garantáva a stabilitást bármilyen terepen. A három láb 25, 50 és 80 fokban állítható, továbbá a " quarter-twist leg locks " rendszernek köszönhetően zárolható. Az Alta Pro 263AB 100 állvány alumínium ötvözetből készült, és jár hozzá egy táska is a könnyebb hordozás céljából.


További információk:
 

Anyaga:
alumínium

Maximális magasság:
173 cm

Szállítási magasság:
71,5 cm

Gömfej melyet tartalmaz:
SBH 100

Gyorskioldó lemez:
QS-39 x2

Lehetőség a központi oszlop dönthetőségére:
igen

Vízmérték:
igen

Súly:
2440 g

Kapacitás:
7 kg

 

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 155 cm
Szállítási magasság 53 cm
Max. terhelhetőség 7 kg
Tömeg 2 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Golyós

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Skála panorámafotózáshoz, Gyorskioldó lemez, Tok
Kód:  OW204b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4719856230269
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20