Oldal frissítése

VANGUARD Alta Pro 254 CT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD Alta Pro 254 CT

Top professzionális állvány, könnyű szén azok számára, akik várnak a fényképeket maximum. Stativy ze série Alta Pro jsou celosvětově nejprodávanější profesionální stativy a  získala cenu asociace TIPA díky úžasné kombinaci flexibility a stability. Bárki, aki a lehetőséget, hogy működnek ezek az innovatív termékeknek meg kell vallanom, hogy nagyon helyesen.  
Novinka v podobě Multi-Angle centrálního sloupce umožňuje jeho  neomezený pohyb z nuly na 180 stupňů. változó függőleges és vízszintes helyzetét. Könnyűszerkezetes láb szénszálas lehetővé teszi a maximális hordozhatóság és kezelési állvány.Díky  pokročilému protivibračnímu systému ISSL se tak přitom děje za zachování maximální stability, která je zárukou opravdu špičkových fotografií. A hangsúly a sebesség és az egyszerűség, így felállítása állványt köszönhető a gyors munka a pillanat. 
Állvány tartozéka egy praktikus gyűjtőzsákokkal betölteni az állvány és szállítására. Összehasonlítva a korábbi modellek, ez egy nagy előrelépés, és megnyomja a lehetőséget a fényképezés egy teljesen új szintre. Ellentétben a modell 253 ajánlatok 254 Alta CT még kisebb súly és négy mozgó részből lábához.
Műszaki paraméterek és előírások:
Jellemzők:A termék egy könnyű szénMulti-Angle központi oszlop lehetővé manipuláció nulláról 180 fokFejlett kamera lengéscsillapításNegyed-twist lábaanyaga:szénÁtmérő lábak:24 mmA szög a lábak:25 °, 50 °, 80 °
Magasság kompozit állvány:
530 mm

súly:
1,57 kg

Max. magasság:
1550 mm
Max. terhelés:
7 kg
Szám behúzható lábak részből áll: 
4

tartozékok:
Bag betölteni az állvány
Hordtáska állvány

Színek:
fekete

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 155 cm
Szállítási magasság 53 cm
Max. terhelhetőség 7 kg
Tömeg 1,57 kg

Anyag

Anyag Karbon

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Tok
Kód:  OW102o
Termékszám:  4719856230542

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05