Oldal frissítése

VANGUARD ABEO 203AV

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VANGUARD ABEO 203AV

Legyen egy vadász tökéletes felvételek és kapcsolja be a népszerű videó segítségével a legjobb fényképészeti berendezés. A drága kamera, amely egy digitális tükörreflexes fényképezőgép és az objektív súlya kevesebb, mint két kilogramm könnyen helyezni állványfej. Az állvány tartozéka egy sima dvoudrážkovou fej PH114V.

legfontosabb jellemzői

  • Magnézium állvány kialakítás
  • Nagyon könnyű irányítani fej
  • Maximális terhelés 2 kg
  • Lehet nyúlt a magassága 156,5 cm
  • Lábak állítható szögben 25, 50 és 80

Ez igaz a fotósok

Építőipari állvány kiterjeszti a magnézium. Legs felhasználó beállíthatja azt a szöget, 25, 50 és 80 fok a segítségével az ergonómiai gombok. Mert én garantálja a könnyű és zökkenőmentes lebonyolítása. Állványra is látni felfüggesztő rendszer esetében szükség lenne betölteni állványt. Még jobb kormányozhatóságot fej közvetíti ergonómikus fogantyú. A termék is kínálnak zökkenőmentes lő még alacsony szögben. Egy állvány lehet nyúlt a magassága 156,5 cm és hajtogatott könnyen csatlakozik a hátizsák.

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 156,5 cm
Max. terhelhetőség 2 kg
Tömeg 1,56 kg

Anyag

Anyag Magnézium

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Gyorskioldó lemez
Kód:  OW108c
Termékszám:  VA01117

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05