Oldal frissítése

Vango Wilderness 250 Amber

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vango Wilderness 250 Amber

Fesztiválozni készül? Első alkalommal megy családi kempingre? A Vango Wilderness 250 tökéletes választás az ön számára. Ideális társ lehet fesztiválokra, kempingezéshez, illetve cserkészeknek is. A Wilderness sorozatot a Cserkész Egyesület is ajánlja.

Az egyrétegű öltésszerkezet segíti a töltőanyag egyenletes eloszlását és csökkenti a zsák súlyát. A vízszintes varrásnak köszönhetően a töltőanyag a helyén marad és egyenletesen oszlik el. A hálózsák külső anyaga 210T poliészter, míg a bélés 100% 190T poliészterből készült. Mindkettő kellemes érintésű, puha, kényelmes és nagymértékben légáteresztő. A töltőanyag egylyukú, szilikonozott HollowFibre, mely növeli a hálózsák élettartamát, maximálisan megtartja a meleget és nem szívja be a nedvességet. A belső zsebnek hála éjszaka sincsenek veszélyben olyan értékei, mint például mobiltelefonja, iratai vagy a pénze. A Vango Wilderness 250 egy múmia típusú hálózsák, mely a vállaktól a talpak felé keskenyedik, ezáltal csökkenti a csomagolási térfogatot és növeli a hőmegtartást. A kétirányú automatikus zárral rendelkező zipzár bent tartja a meleget és szabályozható szellőzést biztosít. Az automatikus zár megakadályozza, hogy a hálózsák éjjel kinyíljon, és belülről lehet csak hozzáférni. A zipzárvédő megakadályozza, hogy a zipzár kocsija a megakadjon a bélésben, illetve könnyű nyitást és zárást biztosít.

Főbb jellemzők:

  • Tömege: 1.5 kg
  • Maximális magasságbefogadás: 190 cm
  • Töltőanyag: 60% egylyukú HollowFiber /40% poliészter
  • Akasztófülek: akassza fel hálózsákját!
  • 4 madzagos kompressziós tárolózsák- Minimálisra csökkenti a csomagolás méretét a könnyű szállításhoz
  • Hőmérséklet: 3°C-20°C

Paraméterek

Alkalmazás

Használat Uniszex

Max. struktúra

Max. magasság 190 cm

Hőmérsékleti tartományok

Forma

Forma Múmia
Bekapcsolás Baloldalt záródó

Tömeg

Tömeg 1 500 g

Szín

Szín Sárga
Kód:  VNG1006
Termékszám:  SBMWILDERC17163

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05