Oldal frissítése

Vango Hampton Tall 2 Chair Excalibur

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Vango Hampton Tall 2 Chair Excalibur

Olyan széket keresel, ami alkalmas kempigezéshez, de a kertben is megállja a helyét? A Vango Hampton Tall 2 Excalibur széket pont neked találták ki. 6 állítható pozíciót kínál, így a nyaraláson és a kertben is kényelembe helyezheted magad benne. A még nagyobb kényelem érdekében a Vango szék szivacsos ülőkével és magasított háttámlával rendelkezik. Mi több, erős és megbízható: acél szerkezetét 140 kg-os teherbírásra tervezték. Könnyen laposra hajtogatható, ami ideális tulajdonság utazásnál és a tárolását is megkönnyíti. A Vango szék különösen azok körében népszerű, akik szeretnének maximálisan kényelmes és pihentető utazásra indulni.

Főbb jellemzői

  • 6 állítható pozíció
  • Párnázott ülés, magasított hát
  • 140 kg-os teherbírás
  • Acél szerkezet
  • Laposra hajtogatható a könnyű tároláshoz
  • Duo Weave huzat

Az egyedi DuoWeave huzat

A Vango Hampton Tall 2 szék egyedi DuoWeave anyagból készült huzata most még nagyobb kényelmet biztosít, amely rendkívül erős, mégis puha tapintású. Ennek köszönhetően még kényelmesebb és még ellenállóbb, hogy bárhol élvezhesd a kényelmet. 

Paraméterek

Méret

Hossz 58 cm
Szélesség 59 cm
Magasság 102 cm

Tulajdonságok

Anyag Acél
Tulajdonságok Összecsukható, Pozicionálható, Kemping
Terhelhetőség 140 kg
Kód:  VNG8013
Termékszám:  5023518800363

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15