Oldal frissítése

Valera Volumissima mod. 647,01

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Valera Volumissima mod. 647,01

A svájci Ligo Electric S.A már 1955 óta specializálódik a Valera hajvasalók gyártásában. A Valera termékek kiváló minőséggel készülnek. Valera több helyről is szerez tapasztalatokat és technikákat, pl. orvosoktól, kutatóegyetemtől, kozmetikai eszközök gyártóitól, de legfőbbképpen a vásárlóktól. Valera Hivatalos weboldala

Az eredmény a kiváló minőség, precizitás, és megbízhatósága az egyes termékeknek. A Valera termékek professzionális fodrászok választása. Számos hotelben is megtalálhatóak, világszerte. A Valera márka a Burj Al Arab Hotel-ben is megtalálható, Dubai-ban, és a Gstaad-ban levő Palace Hotelben is.

Valera - a márka amely kifejez egy valóban kiváló gyártót. A Valera professzionális hajvasalóit a legigényesebb vevők számára tervezték.

VALERA Volumissima


Különleges hajvasaló, egyenes bevágásokkal, amelynek köszönhetően a haj selymes lesz. A hajvasaló kerámia felülettel rendelkezik, a jobb hőeloszlás érdekében, a max. üzemi hőmérséklet 230°C. Elektronikus hőszabályzóval rendelkezik, a kábel pedig 3 m hosszúságú, forgatható véggel.

Kerámia felület


A kerámia felület egyenletes hőeloszlást eredményez.

Hőszigetelt végek


Biztonságos végek, amelyek nem égetik meg az ujjaidat.


Műszaki paraméterek:
Bevágások a felületen:
3
Max. hőmérséklet:
230 ° C
Egyéb:
elektronikus hőszabályzó

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel
Max. hőmérséklet 230 °C

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény

Egyéb

Kábel hosszúsága 3 m
Szín Fekete
Kód:  EAT5211e
Termékszám:  VAL000092319
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15