Oldal frissítése

Valera SXJ 7500 RC Swiss Silent Jet 7500 Light

4,5 20 értékelés
29 490 Ft

Valera SXJ 7500 RC Swiss Silent Jet 7500 Light

levegő ionizációs

csendes működés

Rotocord

diffúzor

Csendes működés, nagy teljesítmény

A Valera SXJ 7500 hajszárító nem csak stílusos külsővel, hanem hihetetlenül halk működéssel és nagyon könnyű tömeggel büszkélkedhet - csak 425 grammot nyom. A könnyű kezelhetőség érdekében a hajszárító ergonomikus fogantyúval és szabadalmazott Rotocord rotációs rendszerrel van ellátva.

Ionokkal a tökéletes hidratálásért

A hajszárító ionizáló funkciója a negatív töltés elvén működik: a hajat negatív töltésű ionokkal látja el, melyek egy balzsam hatásához hasonlóan segítenek hidratálni a hajat, megakadályozva a kiszáradást és a töredezést. A haj fényes, puha és természetesen szép marad.

Meleg és hideg légáramlat

A hajszárító egy nagy teljesítményű, akár 2000 W-os motorral van felszerelve, sebessége kétfokozatúan, hőmérséklete háromfokozatúan állítható. A Cool gomb segítségével hideg levegőt fújhatunk, amely hasznos a haj formázásánál.

Profi kellék hajformázáshoz

Az egyszerű karbantartás és tisztítás érdekében a készülékben egy eltávolítható fém szűrő található, melynek hála könnyedén eltávolíthatóak például a hajszárítóban ragadt hajszálak. A csomag tartalmaz két szupervékony fúvokát, és egy diffúzort, amely segít a haj dúsításában.

A Valera jóvoltából a hajszárítóra 3 év gyártói garancia jár.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAT4222g
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092387

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10