Oldal frissítése

Valera Swiss'X PulseCare 000092441

4,7 3 értékelés
38 990 Ft

Valera Swiss'X PulseCare 000092441



Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kerámia felület turmalinnal

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Praktikus utazótok

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Impulzus frekvencia rendszer

5 hőmérsékleti szint beállítása

Frizura, akár a profiktól

Szeretnéd otthonod kényelmében elkészíteni a a tökéletes frizurát, akárcsak kedvenc szalonodban? A Valera Swiss'X PulseCare hajvasaló segítségével minden alkalomra káprázatos és fényes frizurát varázsolhatsz. A készülék speciális Pulse Frequency System rendszerrel van ellátva, amely másodpercenként akár 200-szor is szabályozza és fenntartja a hőmérsékletet, függetlenül attól, hogy milyen vastag vagy göndör a hajad. Értékelni fogod az egyedülálló ColourCare technológiát is, amely kíméletesen ápolja a festett hajat.

Hőmérséklet-beállítás a hajtípusnak megfelelően

A Valera Swiss'X PulseCare 000092441 hajvasaló 120 °C és 230 °C közötti hőmérséklet-tartományt kínál, amelyet kényelmesen beállíthatsz a hajtípusodnak megfelelően. A vasaló segítségével csodaszép hullámokat készíthetsz, amelyek garantáltan elkápráztatnak. A kerámiafelület az egyenletes hőmérséklet-eloszlásnak köszönhetően kíméletes a hajhoz.

Kerámia felület turmalinnal

A Valera Swiss'X PulseCare hajvasaló ionizációs funkcióval is rendelkezik, amely gyönyörűen fényes és hidratált hajat biztosít. Ezenkívül megakadályozza a göndörödést és a statikus elektromosság okozta kellemetlen szállást. Az extra vastag, ötrétegű kerámialapoknak köszönhetően a vasaló gyönyörűen siklik a hajon. A kerámiafelület egyenletesen vezeti a hőt. Ezenkívül a lemezek turmalint tartalmaznak, amely negatív ionokat bocsát ki, és így növeli a haj természetes nedvességét.

Könnyű kezelés égés nélkül

A Valera Swiss'X PulseCare 000092441 hajvasaló nagyon könnyen kezelhető a ergonomikusan formázott fogantyúnak köszönhetően.

Gondtalan használat

Nem biztos, hogy kikapcsoltad a vasalót? Nem kell aggódnod! A Valera Swiss'X PulseCare készülék automatikus kikapcsolással rendelkezik 60 perc inaktivitás után. És értékelni fogod a 3 méteres kábelt a könnyű kezelhetőség érdekében.

.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Lapok szélessége 24 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 120 °C
Hőmérséklet fokok száma 5
Teljesítmény 164 W
Bemelegedési idő 60 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Ionizálás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 3 m
Kiegészítők Tároló tok
Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország
Kód:  VALZV818
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092441

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05