Oldal frissítése

Valera Swiss SteelMaster "Light" Gold + Farmagan kozmetikumok

67 090 Ft

Valera Swiss SteelMaster "Light" Gold + Farmagan kozmetikumok

Gyönyörű, fényes és egészséges haj? A közkedvelt Valera gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. A hajszárító minőségi kialakítását további funkciók egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító nagy teljesítményű motorja rendkívül megbízható és hosszú élettartamot garantál, teljesítményfelvétele pedig 2100 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor garantálja, hogy mindenhová egyenletesen kerül a meleg levegőből. A szabad levegőn történő száradáshoz hasonlít, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd.

Hajszárító Valera Swiss SteelMaster
Hajszárító Valera Swiss SteelMaster

A közismert Valera Swiss SteelMaster "Light" Gold + Farmagan kozmetikumok hajszárító fontosabb tulajdonságai

  • A közismert Valera hajszárító gondoskodik arról, hogy otthon, kényelmesen is olyan frizurád legyen, mintha fodrásztól jöttél volna
  • Ionizátor a maximális simaságért és puhaságért
  • A hajszárító nagy teljesítményű motort kapott, amelynek teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A hideg levegőáramlás kiválasztása nagyszerű megoldás a frizura végső formázásához
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 3 m
  • Rendkívül gyorsan belemegszik
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: arany

Az ionok gondoskodnak arról, hogy hajad sima, puha és lágy lesz

A közismert Valera hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A tökéletes frizura első számú lépése a megfelelő hajszárítás, hogy sima alapot hozz létre, mielőtt göndöríted vagy kivasalod a hajad. A népszerű Valera hajszárító az ionizátor technológiának köszönhetően a tökéletes eredmény alapja, amely egészséges és sima kinézetű hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek hidratálják a hajadat, miközben gondoskodnak arról, hogy ne száradjanak ki és ne göndörödjenek a hajszálak. A haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A hideg levegő gomb lehetővé teszi, hogy tökéletes legyen a frizurád anélkül, hogy a hajad megsínylené, vagy túlmelegedne. Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik, így szinte azonnal nekiállhatsz a frizurád kreáláshoz. A csomagban a neves Valera hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még akasztó pánt.

Hajszárító Valera Swiss SteelMaster

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  VALfn07
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092446 FAR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10