Oldal frissítése

Valera Swiss SILENT JET 8701 RC 000092436

5 2 értékelés
31 990 Ft

Valera Swiss SILENT JET 8701 RC 000092436


Ionizációs technológia

Intelligens légáramlási technológia

TOUCH ME felületkezelés

Erőteljes motor

Hajszárítás egy-kettőre

Szeretnél profi frizurát, mintha a kedvenc szalonodból léptél volna ki? A Valera Swiss SILENT JET hajszárítóval otthonod kényelméből élvezheted ezt a gondoskodást. Az erőteljes hajszárító AC-PERFORMANCE motorral rendelkezik, melynek teljesítménye 2200 W. Akár 35%-kal gyorsabb száradást biztosít. Ha festett hajad van, értékelni fogod a COLOUR CARE technológiát, amely hosszan tartó színvédelmet biztosít.

Vége az összegubancolódott kábeleknek

A Valera Swiss SILENT JET 8701 RC 000092436 hajszárító 3 méteres forgókábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, miközben megakadályozza a gubancolódást. Örülni fogsz az alacsony, mindössze 470 g-os tömegének is. A hajszárító tartalmaz egy kivehető szűrőt is, amely gondoskodik a készülék egyszerű karbantartásáról.

Fényes és hidratált haj

A Valera Swiss SILENT JET hajszárító praktikus ionizációs funkcióval van ellátva, amely gyönyörű fényt és hidratálást biztosít a hajadnak. Az ionizációs funkció kiküszöböli a statikus elektromosságot és kisimítja a hajszálakat. A végső rögzítéshez használd a hideg levegő funkciót.

Állítsd be a hajszárítót a kívánt értékre

A Valera Swiss SILENT JET hajszárító egyenletes légáramlását a SMART AIRFLOW technológia biztosítja. 3 sebességfokozat közül választhatsz, és a hőmérsékletet is beállíthatod.A légáramlás ereje a 80 m3/h-t is elérheti.

Biztonságos frizura beállítása

A csomagolásban a Valera Swiss SILENT JET 8701 RC 000092436 hajszárító mellett 2 koncentrátort (7,5 cm és 6 cm) is találsz speciális TOUCH ME bevonattal. Ennek köszönhetően mindig kellemesen hűvösek maradnak, így nem égeted meg magad hajszárítás közben.


Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 2
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor
Tulajdonságok Professzionális

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete
Kód:  VALFV232
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092436

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10