Oldal frissítése

Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D

43 390 Ft

Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D

A tökéletes szalonban megszokott frizura a vágyad? A közkedvelt Valera gyártó által készített hajszárító remek választás, hogy ezt megvalósítsd. Kíméletes és gyengéd hajápolással okoz igazi meglepetést. Ez a nagyszerű hajszárító hasznos funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2000 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor ideális a levegő egyenletes eloszlatására. A magától történő száradáshoz hasonlítható leginkább, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és fantasztikus hajkoronád lesz. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, így tincsről tincsre haladva formázhatod a frizurádat, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd.

Hajszárító Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D ...
Hajszárító Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D ...

A közismert Valera Swiss SILENT JET 8500 RC D hajszárító legfontosabb előnyei

  • A híres Valera hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • A hideg levegőáramlás kiválasztása nagyszerű megoldás a frizura végső formázásához
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hossza: 3 m
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: piros

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A híres Valera hajszárító lenyűgöz vonzó kialakításával és a hajat ápoló funkciókkal A tökéletes frizurához vezető első lépés a hajszárítással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a későbbi hajformázáshoz. A népszerű Valera hajszárító az ionizátorral garantálja a sima és tökéletesen puha hajat. Az ionizátoros hajszárító működési elve a negatív ionokon alapul amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. Puhaságot, lágy esést és szépséget kölcsönöznek a hajnak. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. A csomagban a neves Valera hajszárítón kívül a következő tartozékokok érkeznek akasztó pánt.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Piros

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  VALfn52
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092444

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10