Oldal frissítése

Valera Swiss Light 3200

4,7 3 értékelés
Leárazás -15 %
16 490 Ft 19 490 Ft

Valera Swiss Light 3200

Az ultrakönnyű, professzionális Valera Swiss Light 3200 hajszárító a világhírű svájci márka minőségi kialakítását és elegáns, de visszafogott designját hozza magával. Hűséges segítőtársad lesz, amely megnyer magának teljesítményével, ráadásként pedig maximális megbízhatóságával és hosszú élettartamával.

A Swiss Light 3200 hajszárító főbb előnyei

  • Minőségi svájci technológia
  • Ultrakönnyű profi hajszárító
  • 1600W teljesítmény
  • Hideg levegő gomb
  • Extrahosszú élettartam - akár 800 üzemóra
  • 2 légsebesség, 3 hőmérséklet
  • Rugalmas kábel, 3 m
  • Levehető szűrő
  • Biztonsági fűtőszál

Miért pont a Valera Swiss Light 3200?

A hajszárító tömege garantálja, hogy a kezed nem fáj majd akkor sem, ha hosszú időn keresztül dolgozol vele, mivel a 370g (kábel nélkül) tömeg kategóriájában a legkönnyebbek közé tartozik. A hibátlan és pontosan formázott frizurát nem csak az extrakeskeny fej garantálja majd, hanem a hideg levegő funkció is, amely tökéletesen alkalmas a frizura maximális fixálására. Ne felejtkezzünk meg a kívánt hőmérséklet és a fúvási sebesség rugalmas beállításáról sem, amelyeknek köszönhetően a hajszárítóval könnyű dolgozni, és - főleg - pontosan megfelel majd egyedi elképzeléseinknek és elvásárainknak. A Valera nem felejtkezik el az olyan apróságokról sem, mint a megfelelő hosszúságú kábel - az ilyen apróságok teszik a Valera Swiss Light 3200 hajszárítót hű társaddá.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor
Tulajdonságok Professzionális

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete
Kód:  VALFV002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092414

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10