Oldal frissítése

Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431

5 2 értékelés
84 690 Ft

Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431


Ionizációs technológia

Intelligens légáramlási technológia

TOUCH ME felületkezelés

Erőteljes motor

Nagyon gyors hajszárítás

Szeretnél profi frizurát, mintha kedvenc szalonodból léptél volna ki? A Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431 hajszárítóval ezt a gondoskodást otthonod kényelméből élvezheted. Az erőteljes hajszárító BLDC-ENDRUEO-X motorral rendelkezik, amelynek bemeneti teljesítménye 2400 W. Akár 50%-kal gyorsabb száradást biztosít. Ugyanakkor hosszú élettartamot garantál a készülék számára. A Valera hajszárító intelligens eQ-AIRcontroller technológiával büszkélkedhet, amely intelligens mikroprocesszorok segítségével felügyel számos különböző paramétert és igazítja a szárítást a külső hatásokhoz.

Csendes működés

A Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431 hajszárító 3 méteres forgókábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, miközben megakadályozza a gubancolódást. Értékelni fogod a mindössze 475 g-os kis tömegét is. A hajszárító tartalmaz egy kivehető szűrőt is, amely biztosítja a készülék egyszerű karbantartását. Kellemes bónusz a nagyon csendes működés, amely nem haladja meg a 70 dB(A)-t.

Ionizációs funkció a gyönyörűen fényes és hidratált hajért

A Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431 hajszárító praktikus ionizációs funkcióval van ellátva, amely gyönyörű fényt és hidratálást biztosít a hajadnak. Emellett megszünteti a statikus elektromosságotéshaj hullámosodását. A végső rögzítéshez használd a hideg levegő funkciót, hogy a frizurád sokáig tartson.

Technológia az egyenletes szárításért

A Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431 egyenletes légáramlását a SMART AIRFLOW technológia biztosítja. 3 légáramlási sebesség közül választhatsz, és a hőmérsékletet is beállíthatod. A légáramlás ereje eléri a 82 m3/h-t. A hajszárító egy speciális higiéniai rendszert is tartalmaz, amely kombinálja a hőmérsékletet, az ionizációt és a légáramlást. A friss levegő érzését kelti.

Koncentrátorok praktikus kivitelben

A Valera Swiss Air4ever eQ RC D 000092431 hajszárító csomagjában 2 koncentrátort (7,5 cm és 6 cm) is találsz speciális TOUCH ME bevonattal, amely mindig kellemesen hűvösen tartja őket. A csomag tartalmaz továbbá egy praktikus diffúzort az ellenállhatatlan volumenért, valamint egy utazótáskát.


Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok Professzionális

Kiegészítők

Tartozékok Tok, Akasztó pánt

Szín

Szín Piros
Kód:  VALFV173
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092431

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15