Oldal frissítése

Valera SM588.05RCCR Swiss Steel Master Digital Chrome

5 1 értékelés
63 490 Ft

Valera SM588.05RCCR Swiss Steel Master Digital Chrome

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A neves Valera által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Kíméli a hajat és remek ápolást nyújt. A nagyszerű kialakítású hajszárító praktikus funkciókkal rendelkezik, többek között ionizálás, hideg levegő és szárítás. A hajszárító nagy teljesítményű motorja rendkívül megbízható és hosszú élettartamot garantál, teljesítményfelvétele pedig 2200 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajszálak között. A szabad levegőn történő száradáshoz hasonlít, ezáltal nem kell a begöndörödés miatt aggódnod, és tökéletes frizurád lesz. A nagyszerűen kialakított szűkítő nagy sebességű légáramlást hoz létre, így tincsről tincsre haladva formázhatod a frizurádat, anélkül, hogy a már kész részeket összekócolod.

A népszerű Valera SM588.05RCCR Swiss Steel Master Digital Chrome hajszárító fontosabb előnyei

  • A népszerű Valera hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel mérete: 3 m
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete és króm

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A közkedvelt Valera hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A tökéletes frizura első számú lépése a megfelelő hajszárítás, hogy sima alapot hozz létre, mielőtt göndöríted vagy kivasalod a hajad. A híres Valera hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek hidratálják a hajadat, miközben gondoskodnak arról, hogy ne száradjanak ki és ne göndörödjenek a hajszálak. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a híres Valera hajszárítón kívül a következő tartozékokra számíthatsz akasztó pánt.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Szárítás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Kivehető hátsó rács, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete, Króm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  VALFV973
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55880500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20