Oldal frissítése

Valera SM588.05RCBL Swiss Steel Master BlackChrome

5 1 értékelés
85 490 Ft

Valera SM588.05RCBL Swiss Steel Master BlackChrome

Fontos a számodra, hogy hajad mindig jól álljon? A neves Valera gyártó által készített hajszárító nagyszerű választás, hogy ezt elérd. A hajszárítás többé már nem veszi igénybe a hajat. A precíziós kialakítású hajszárító számos hasznos funkcióval büszkélkedhet, többek között ionizálás, hideg levegő és szárítás. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 2200 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajszálak között. Hasonlít a szabad levegőn történő száradáshoz, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és olyan lesz a frizurád, amilyennek megálmodtad. Erős légáramlást biztosít az átgondolt kialakítással büszkélkedő styling szűkítő, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd.

A népszerű Valera SM588.05RCBL Swiss Steel Master BlackChrome hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A híres Valera hajszárító segítségével olyan lesz a hajad, mindha fodrásztól jöttél volna
  • Az ionizátornak köszönhetően fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhosszúság: 3 m
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete és barna

Ionok a tökéletes hidratálásért

A népszerű Valera hajszárító kiváló választás, hiszen hajápoló funkciói mellett még remekül is néz ki A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A neves Valera hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a neves Valera hajszárítón kívül a következő tartozékok találhatók akasztó pánt.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Szárítás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Kivehető hátsó rács, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete, Barna

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  VALFV980
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55880501

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15