Oldal frissítése

Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome

54 290 Ft

Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A híres Valera gyártó által készített hajszárító remek segítségedre lesz ebben. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és szárítás. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2100 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. Szimulálja a természetes száradást, ezáltal nem göndörödik be a hajad, és tökéletes eredményt érhetsz el. Az ötletes kialakításnak köszönhetően a styling szűkítő nagy sebességű légáramlást eredményez, így könnyedén alakíthatod a frizurádat szakaszonként, miközben a frizura többi részét érintetlenül hagyod.

A népszerű Valera SM588.02RCCR Swiss Steel Master Chrome hajszárító legfontosabb előnyei

  • A neves Valera hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Az ionizátornak köszönhetően fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 3 m
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete és króm

Ionok a sima és puha hajért

A neves Valera hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt Valera hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek hidratálják a hajat, egyúttal megakadályozzák hajszálak kiszáradását és hullámosodását. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. A csomagban a közismert Valera hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Szárítás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Kivehető hátsó rács, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete, Króm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  VALFV959
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55880200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15