Oldal frissítése

Valera SM588.01GD Swiss Steel Master Light Gold

64 190 Ft

Valera SM588.01GD Swiss Steel Master Light Gold

Fontos, hogy hajkoronád mindig tökéletes legyen? A közismert Valera gyártó által készített hajszárító nem okoz majd csalódást. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. Ez a nagyszerű hajszárító nélkülözhetetlen funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 2100 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajtincsek körül. A hajad olyan lesz, mintha magától száradt volna meg, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, így lehetővé teszi, tincsről tincsre haladva formázd a frizurát, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd.

Hajszárító Valera SM588.01GD Swiss Steel Master Light Gold ...
Hajszárító Valera SM588.01GD Swiss Steel Master Light Gold ...

A népszerű Valera SM588.01GD Swiss Steel Master Light Gold hajszárító legfontosabb jellemzői

  • A neves Valera hajszárító megadja a hajadnak a kívánt fényt
  • Az ionizátor fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 3 m
  • Gyors bemelegedés funkcióval büszkélkedhet
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: arany

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A népszerű Valera hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A tökéletes frizura első számú lépése a hajszárítás, így sima alapod lesz a későbbi göndörítéshez vagy hajvasaláshoz. A közismert Valera hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátoros hajszárító működési elve a negatív ionokon alapul amelyek rugalmasságot kölcsönöznek a hajnak, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Egészségessé és fényessé varázsolják a hajat. Befejező lépésként használd a hideg levegő gombot, amely rögzíti a frizurát anélkül, hogy túlmelegítené a hajszálakat. Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik, így nem vesztegetsz időt, és azonnal kezdheted a hajadat formázni. A csomagban a híres Valera hajszárítón kívül a következő tartozékok kerülnek szállításra akasztó pánt.

Hajszárító Valera SM588.01GD Swiss Steel Master Light Gold ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Arany

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  VALFV935
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092446

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15