Oldal frissítése

Valera SM588.01BL Swiss Steel Master Light BlackChrome

51 690 Ft

Valera SM588.01BL Swiss Steel Master Light BlackChrome

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A közismert Valera gyártó által készített hajszárító nagyszerű választás, hogy ezt elérd. Imádni fogod, mert gyengéd és kíméletes. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás, hideg levegő és gyorsmelegítés. A hajszárító nagy teljesítményű motorja rendkívül megbízható és hosszú élettartamot garantál, teljesítményfelvétele pedig 2100 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor ideális a levegő egyenletes eloszlatására. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. Erős légáramlattal rendelkezik a nagyszerűen kialakított styling szűkítő , így tincsről tincsre haladva formázhatod a frizurádat, anélkül, hogy a frizurád többi részét tönkretennéd.

Hajszárító Valera SM588.01BL Swiss Steel Master Light BlackChrome ...
Hajszárító Valera SM588.01BL Swiss Steel Master Light BlackChrome ...

A neves Valera SM588.01BL Swiss Steel Master Light BlackChrome hajszárító leglényegesebb tulajdonságai

  • A közkedvelt Valera hajszárító természetes puhasággal ápolja a hajat
  • Az ionizátornak köszönhetően csodásan puha és lágy esésű lesz a hajad
  • A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • Kábelhossz: 3 m
  • Gyors felmelegedés funkcióval rendelkezik
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A népszerű Valera hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt Valera hajszárító az ionizátorral biztosítja, hogy a hajad sima és puha legyen. Az ionizátorral ellátott hajszárító működése negatív töltésű ionokkal történik amelyek hidratálják a hajat, miközben megakadályozzák a nemkívánatos kiszáradást és a göndörödést. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A hideg levegő gomb ideális a frizura végső rögzítéséhez, mivel nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. Nincs hosszú várakozás, hiszen gyors bemelegedés funkcióval rendelkezik, így nem kell időt vesztegetned a kívánt hőmérsékletre való várakozással. A csomagban a híres Valera hajszárítón kívül a következő tartozékokok érkeznek akasztó pánt.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 100 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Olvadóbiztosíték

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  VALFV942
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VAL000092447

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15