Oldal frissítése

Vakubox Maxxo 1.8l

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vakubox Maxxo 1.8l

Az ideális asszisztens minden konyhába, amely megduplázza a tárolt élelmiszer élettartamát. Csak zárja le kedvenc finomságait az átlátszó fedéllel, majd egyetlen gombnyomással hagyja, hogy a gép elszívja a felesleges levegőt és a páratartalmat. Az ételek ezek után nem lesznek penészesek, és a külső csomagolás védi őket más külső hatásoktól is, például a rovaroktól.

A VacuBox Maxxo akkumulátorral működik, karbantartása és működtetése meglehetősen egyszerű. Ezenkívül az Autorepumping funkció figyeli a tartályban lévő nyomást, hogy szükség esetén automatikusan visszavonja a felesleges levegőt.

Gép űrtartalma: 1,8 liter, mérete: 11,5 x 11,5 x 34,6 cm.

 
Kód:  VAC001c
Termékszám:  VB009L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20