Oldal frissítése

Vaiana

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Vaiana

Vaiana egy bátor kislány, aki egy veszélyes útra vállalkozott népe megmentése érdekében. Mauival együtt áthajózza az óceánt és veszélyes kalandokkal kell szembenéznie. A Vaiana baba minden meserajongónak a kedvence lesz, azoknak, akik át szeretnék élni ugyanazt a kalandot, vagy szeretnék megteremteni sajátjukat a főhőssel. Vaianának göndör, fekete haja és sötétbarna szeme van, és hagyományos szigeti viseletet hord. Gyöngysor ékesíti nyakát, s kezét egy karkötő, amely könnyen levehető, és természetesen egy jellegzetes dísz - egy trópusi virág. A baba örömet okoz minden lánynak, aki szeretné követni Vaianát polinéziai kalandjai során. 

Főbb jellemzők:

  • A Vaiana meséből ismert baba
  • Hagyományos szigeti viselet kiegészítőkkel
  • Tökéletes kivitelezés
  • Mozgatható karok, lábak és fej
  • Cserélhető karkötők és virágok a hajában

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK rendeletében (2009. június 18.) a játékok biztonságáról szóló követelményeknek és minden jogi normának a cseh szabályozással összhangban. Természetesen van egy EK-megfelelőségi nyilatkozat.

Kód:  HRAif0127
Termékszám:  0039897047034
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20